Hoofd Curry
CLASSIC CURRY
Populair en aromatisch gerecht, met een combinatie van kruiden zoals kurkuma, koriander, komijn en kaneel, gemengd met uien, knoflook, gember en tomaten. Vol van smaak en licht pittig.
TIKKA MASALA
Zeer populair gerecht met romige makhani tandoorisaus, op smaak gebracht met kruiden, komijn, koriander en cayennepeper. Een geliefde favoriet over de hele wereld.
KORMA
Romige, zoete en pittige smaken van onze Zoete Kokoscurry, een unieke en verfrissende draai aan de traditionele Indiase keuken, doordrenkt met aromatische kruiden.
JALFREZI
Stukken tomaat, paprika en uien in een veelzijdige curry met hartige smaken van komijn, kerrieblaadjes en fenegriek (methi). Uien en groene chilipepers als basis.
KADAHI
Een milde, medium of hete pittige favoriete roerbakschotel (in Kadhai) uit Noord-India en Pakistan, verwant aan de Balti.
PALAK
Verse spinazie, die een levendige groene kleur en subtiele smaak geeft. Garam masala, een aromatische kruidenmix. Knoflook voor diepte, gember en Indiase specerijen verrijken het met een luxueuze gladheid.
MADRAS (CHEF'S SPECIAL)
Vurige Zuid-Indiase favoriet is een symfonie van smaken in een levendige gele saus, aromatische kruiden en een vleugje kokosnoot. Een verrukkelijke dans van hitte, zuur en diepte.
VINDALOO
Heet en vurig Goan curry meesterwerk in een rijke, pittige saus vol met chilipepers, azijn en aromatische kruiden.